• Samfundsansvar

AP Pension tilbage i toppen af loyalitetsmåling

AP Pension er tilbage som det bedst placerede kommercielle pensionsselskab i Loyalty Groups årlige BrancheIndex Pension, der måler danskernes tilfredshed med og loyalitet over for deres pensionsselskab. Administrerende direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen, mener blandt andet, at selskabets flotte afkast og store fokus på bæredygtighed bliver belønnet.

AP Pension har generobret topplaceringen blandt de kommercielle pensionsselskaber i Loyalty Groups årlige BrancheIndex Pension. En placering, som AP Pension senest havde ved indgangen til 2022. I undersøgelsen fra Loyalty Group, der er gennemført i slutningen af 2023, bliver danskernes tilfredshed og loyalitet med deres pensionsselskab undersøgt på seks forskellige parametre.

De seks parametre er produktkvalitet, servicekvalitet, værdi for pengene, tillid og etik, image og samfundsansvar. AP Pension indtager førstepladsen i fire ud af de seks parametre. På de to roduktkvalitet og servicekvalitet er selskabet kun er et mulehår fra at indtage førstepladsen.

Administrerende direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen, er naturligvis stolt af, at AP Pension igen er det kommercielle pensionsselskab, som danskerne har størst tilfredshed med og loyalitet over for. Den administrerende direktør anfører blandt andet økonomisk værdiskabelse, som et punkt kunderne vægter højt, hvilket også kommer tydeligt til udtryk i parameteret ”værdi for pengene”, hvor selskabet scorer særdeles højt. Her ender AP Pension nemlig på index 70 ud af 100, mens den nærmeste forfølger her lander på index 61.

- Gennem de seneste fem år har vi leveret nogle af branchens allerbedste afkast til gavn for vores kunder, når vi sammenligner med de andre kommercielle selskaber. Den form for økonomisk værdiskabelse og overskud er noget, som helt konkret kommer kunderne til gode. Jeg er ikke i tvivl om, at netop vores flotte afkast gennem årene er et punkt, som kunderne vægter enormt højt, hvilket også kommer klart til udtryk i undersøgelsen gennem vores flotte score i værdi for pengene, hvor vi med afstand får den bedste score blandt de kommercielle selskaber, siger Bo Normann Rasmussen.

Fokus på bæredygtighed

Gennem de seneste år har AP Pension arbejdet koncentreret med området bæredygtighed, hvilket blandt andet bliver tydeliggjort gennem investeringerne i investeringslinjen, AP Bæredygtig, og ikke mindst i selskabets ejendomsinvesteringer. Ligesom selskabet i sommer blev den første danske virksomhed til at blive officielt certificeret i ”DS 5001 Ledelsessystem for ligestilling og diversitet”. 

- Jeg er overbevist om, at det har stor betydning for vores kunder, at deres pensionsmidler bliver investeret på en måde, der har en positiv indvirkning på bæredygtighed og den grønne omstilling. Det sker i særdeleshed gennem vores investeringslinje, AP Bæredygtig, og ikke mindst gennem vores ejendomsinvesteringer, hvor vi de seneste år har haft et stort fokus på social bæredygtighed i de boligområder, som vi opfører rundt om i landet. Vores investeringer viser, at man ikke behøver at gå på kompromis med sit afkast, hvis man investerer til gavn for bæredygtighed og den grønne omstilling, forklarer Bo Normann Rasmussen, der samtidig giver de ansatte i AP Pension stor kredit for topplaceringen blandt de kommercielle selskaber.

- Kollegerne i AP Pension knokler hver dag for at give kunderne de bedst mulige betingelser. Derfor er jeg også meget glad for, at medarbejdernes store arbejde nu bliver belønnet med topplaceringen blandt de kommercielle selskaber. Det er fuldt fortjent, og vi kan alle sammen godt tillade os at være stolte af placeringen, fortæller den administrerende direktør.

For yderligere information:
Johan Monggaard, presse- og kommunikationskonsulent AP Pension.
Mobil: 2644 1528.
Mail: JMG@appension.dk

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.