Din pensionsordning pr. 1. januar 2020

Læs mere om Coop, Ba og DLO's nye ordning pr. 1. januar 2020

Få svar på typisk stillede spørgsmål om din sundhedsforsikring

 

Din aftale

Læs mere om din specifikke aftale

 

Din sundhedsforsikring

Læs mere om din sundhedsforsikring

 

Opdater din profil

www.appension.dk/minpension finder du "Min profil", hvor du kan give oplysninger om dig selv, f.eks. din beskæftigelse og civilstand.

Vi opfordrer dig til at bruge et par minutter på at opdatere oplysningerne, for det giver os bedre mulighed for at rådgive dig om opsparing og forsikringer, så du får det bedste udbytte af din pensionsordning.

Gå til din profil

 

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Du er altid velkommen til at skrive til os via "Skriv til os" herunder eller ringe på 7080 5039. Vi har åbent alle hverdage fra klokken 8.00 til 17.00.

Du er også velkommen til at booke et rådgivningsmøde med en af vores rådgivere, som vil hjælpe dig med at få den pensionsordning, der passer til dine behov og ønsker.

Book et rådgivningsmøde

 

Se også

Læs mere om lønskala

 

Skriv til os
Vedhæft en eller flere filer

Vil du vedhæfte flere dokumenter, skal du holde Ctrl nede og venstreklikke på de ønskede dokumenter.

Du har mulighed for at kontakte vores kundecenter via denne kontaktformular eller via e-mail adressen kundecenter@appension.dk. Vi anbefaler, at du ikke sender følsomme personoplysninger via e-mail, men i stedet bruger denne sikre kontaktformular. Du kan læse mere om AP Pensions behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik herunder.