Kom forrest i køen til AP Pensions boliger

Som kunde i AP Pension har du fortrinsret til vores mange lejeboliger rundt om i landet, ligesom dine børn også kan komme frem i udlejningskøen.

Uanset om du er på udkig efter en bolig øst eller vest for Storebælt, har du som kunde i AP Pension gode muligheder for at finde den helt rette lejebolig. For AP Pension har boliger i store dele af landet, og som kunde i AP Pension har du eller dine nærmeste fortrinsret til en af vores mange lejeboliger.

AP Pensions boliger henvender sig til alle aldersgruppe, og har du et barn, som er på udkig efter en egnet lejlighed for studerende, så kan boligsøgningen starte hos AP Pension. For med lejeboliger i blandt andet København, Aarhus og Aalborg er det muligt at skrive sig op til lejeboliger i nogle af Danmarks store uddannelsesbyer.

AP Ejendomme opfører ejendomme i hele landet, og for at fremme den grønne omstilling, bestræber vi os på at opføre boligerne efter en bæredygtig og miljøvenlig tankegang, hvor vores lejeboliger er svanemærkede.

Hvis du er interesseret i en lejebolig til dig selv eller din nærmeste familie, kan du allerede nu se et udvalg af AP Pensions boliger og skrive dig på vente- eller interesseliste.

Se boligerne og skriv dig op her 

Vil du vide mere?