AP Loyalitetsbonus: Der er penge på vej til kunderne

Det er dig og de andre kunder, der ejer AP Pension. Ingen andre skal have del i overskuddet. Så enkelt er det. Overskuddet er nu blevet så stort, at AP Pension udbetaler en del af det. Det betyder, at kunderne i december 2017 får i alt 500 mio. kr. i AP Loyalitetsbonus.

I 2017 udbetaler AP Pension 500 mio. kr. i AP Loyalitetsbonus. Alle kunder får del i pengene – også dig, hvis blot du havde en opsparing i AP Pension 1. januar 2017 og fortsat har det ved årets udgang. Din andel går ind på din pensionsopsparing 31. december.   

– Vi har over tid opbygget så stort et overskud, at vi nu har mulighed for at udbetale en del af det til vores kunder. AP Loyalitetsbonus er et kontant bevis på, at det betaler sig at være en del af et kundeejet pensionsselskab, siger Bo Normann Rasmussen, administrerende direktør i AP Pension.  

– Det, vi gør her, er aldrig set før i den danske pensionssektor. Med AP Loyalitetsbonus vil alle vores kunder opleve at få en større pension, uanset om de allerede er begyndt at få udbetalt deres pension eller stadig er i arbejde, fortsætter han.    

En belønning til loyale kunder

Hvis du endnu ikke er gået på pension, vil en del af din AP Loyalitetsbonus være betinget af, at du beholder din opsparing i en årrække. Hvis du flytter din opsparing ud af AP Pension, får du kun en del af din AP Loyalitetsbonus med.   

– Formålet er at belønne vores mange loyale kunder med en større pension. Vi vil gerne forhindre, at det er muligt at melde sig ind i kundefællesskabet, få sine penge og straks forlade AP Pension igen, forklarer Bo Normann Rasmussen.    

Tre eksempler på AP Loyalitetsbonus

Her kan du se eksempler på tre kunders AP Loyalitetsbonus.   

  • En 55-årig kunde er i arbejde og har cirka 1.500.000 kr. på sin opsparing i AP Pension (pr. 1. januar 2017). Kunden får cirka 9.900 kr. før skat i AP Loyalitetsbonus. Pengene bliver udbetalt løbende, når kunden går på pension.   

 

  • En 42-årig kunde er i arbejde og har cirka 750.000 kr. på sin opsparing i AP Pension (pr. 1. januar 2017). Kunden får cirka 4.500 kr. før skat i AP Loyalitetsbonus. Efter tre år flytter kunden sin opsparing ud af AP Pension og får derfor kun en andel af sin AP Loyalitetsbonus med.  

 

  • En 72-årig kunde er pensionist og har cirka 500.000 kr. på sin opsparing i AP Pension (pr. 1. januar 2017). Kunden får cirka 3.300 kr. før skat i AP Loyalitetsbonus. Kunden får pengene udbetalt løbende sammen med sin pension fra 1. april 2018.    

 

Følg med online  

Fra 1. januar kan du som kunde følge med i din AP Loyalitetsbonus på www.appension.dk/minpension og i appen Mobil AP.  

Allerede nu kan du læse mere her og få svar på dine spørgsmål 

Vil du vide mere?