AP Ejendomme fremrykker renoveringer

For at hjælpe byggebranchen, der risikerer at blive hårdt ramt under corona-krisen, har AP Ejendomme valgt at fremrykke planlagte renoveringer og vedligeholdelsesarbejder på sine ejendomme i 2020. Det er dog ikke kun dette års opgaver, der bliver fremrykket. Opgaver der ellers var planlagt til 2021 og 2022 bliver også fremrykket.

Gennem sin store ejendomsaktivitet i størstedelen af landet har AP Ejendomme et tæt og godt samarbejde med den danske byggebranche. For at sikre at byggebranchen kommer bedst muligt ud af den aktuelle corona-situation har AP Ejendomme valgt at fremrykke planlagte renoveringer og vedligeholdelsesarbejder.

- I AP Ejendomme har vi et særdeles godt samarbejde med den danske byggebranche, der i øjeblikket også bliver påvirket af coronavirussen, der har sat store dele af samfundet i stå. For at sikre de bedst mulige vilkår for byggebranchen, når vi kommer ud på den anden side, har vi valgt at fremrykke planlagte renoveringer og vedligeholdelsesarbejder på vores ejendomme, der var planlagt i løbet 2020, fortæller adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, der samtidig forklarer, at AP Ejendomme vil benytte sig af lokale håndværkere i det omfang, det kan lade sig gøre.

Det bliver dog ikke kun for 2020, at AP Ejendomme fremrykker renoveringer og vedligeholdelsesarbejder. Opgaver, der var planlagt til at skulle finde sted i løbet af næste år og 2022, har AP Ejendomme nemlig også valgt at fremrykke sammen med DEAS, der står for administrationen af AP Ejendommes ejendomme.

- De planlagte renoveringer og vedligeholdelsesarbejder i 2021, som vi har mulighed for at fremrykke, rykker vi frem. Ligesom enkelte opgaver i 2022 også bliver fremrykket. For AP Ejendomme er det nemlig vigtigt, at vi har en stærk byggebranche i Danmark, så når vi har muligheden for at hjælpe i en ekstraordinær situation, som den vi oplever i øjeblikket, så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe, siger Peter Olsson, der samtidig gør det klart, at AP Ejendommes igangværende byggeprojekter fortsætter ufortrødent på trods af coronavirussen.

Vil du vide mere?