Kunder i valggruppe B2 kan give deres stemme til en delegeret

Er du kunde i valggruppe B2, kan du fra 31. marts 2017 tildele din stemme til en delegeret i enten valggruppe B1 eller B2. De delegerede repræsenterer dine interesser på AP Pensions årlige generalforsamling.

Er du med i en firmaordning med op til 4 medarbejdere, er du pensionist, har du en privat pensionsordning, eller har du en pensionsordning i AP Pension, du ikke indbetaler til (fripolice)?

Hvis du kan svare ja til et af disse spørgsmål, tilhører du valggruppe B2 og kan nu tildele din stemme til en delegeret. Det er de delegerede, der repræsenterer kundernes interesse på AP Pensions årlige generalforsamling.

Du behøver ikke selv deltage på generalforsamlingen for at kunne tildele din stemme til en delegeret.

Sådan gør du

Du kan tildele din stemme fra den 31. marts til den 18. april 2017 kl. 16.00.

Det gør du ved at gå til siden demokrati og ”Tildel din stemme til en delegeret”. Herfra skal du logge på med dit NemID for at komme til siden, hvor du kan tildele din stemme.

Når du er logget ind, kan du se en kort præsentation af hver enkelt delegeret, hvis de har ønsket at give en præsentation.

Gå til demokrati

Hvem kan du tildele din stemme?

Du kan tildele din stemme til en delegeret i enten valggruppe B1 eller B2.

  • Delegerede i valggruppe B2 er, ligesom dig, kunder, der er med i en firmaordning med op til 4 medarbejdere, pensionister, kunder med en privat pensionsordning eller kunder med en pensionsordning i AP Pension, de ikke indbetaler til (fripolice).
  • Delegerede i valggruppe B1 er medarbejdere fra virksomheder, der er omfattet af en generel pensionsoverenskomst med AP Pension, og hvor antallet af medarbejdere omfattet af overenskomsten er 5 eller flere. Delegerede i B1 kan altså være en af dine tidligere kolleger.

Hver kunde tæller én stemme

De delegerede repræsenterer kunderne således, at hver kunde tæller som én stemme. Hvis en delegeret i valggruppe B2 f.eks. får tildelt 100 stemmer, vil han eller hun på generalforsamlingen være repræsenteret med 100 stemmer.

Delegerede i valggruppe B1 får tildelt stemmer, som svarer til antallet af medarbejdere med en firmapensionsordning i AP Pension i deres virksomhed. 50 medarbejdere giver altså 50 stemmer.

Delegerede fra B1-gruppen kan også indhente stemmer fra B2-gruppens medlemmer.

Vil du vide mere?