1 milliard kroner tilbage til kunderne

Bestyrelsen i AP Pension har besluttet at give 1 milliard kroner tilbage til alle selskabets pensionskunder gennem AP Kapital, der er en helt ny vinkel at se medejerskabet på i pensionsverdenen. Alle AP Pensions kunder kan dermed se frem til at få en andel af den samlede pulje på 1 milliard kroner direkte til deres pensionsopsparing.

På årets generalforsamling i AP Pension, som blev afholdt på Radisson Blu i Aarhus torsdag den 28. april, fortalte bestyrelsen, at AP Pension giver 1 milliard kroner tilbage til alle pensionskunder.

”Som et 100 procent kundeejet og uafhængigt pensionsselskab er det vores forpligtelse at tilgodese vores kunder og kun vores kunder. Med AP Kapital viser vi, hvad ægte kundeejerskab er. Vi forfordeler ikke nogen, men giver en del af det overskud, som er opsparet over årene, tilbage til alle vores kunder,” siger adm. direktør hos AP Pension, Søren Dal Thomsen.

AP Kapital til alle kunder

AP Kapital er et unikt tiltag, fordi det kommer alle kunderne til gode. Samtidig er det blevet til på baggrund af en dialog med kunderne om deres ønsker.

”AP Kapital er kernen i AP Pension. Det er et udtryk for vores kunders ønsker, og vi forventer at fortsætte med at udlodde AP Kapital i den takt, det er muligt for os,” siger Søren Dal Thomsen.
Han understreger samtidig, at den endelige model for AP Kapital endnu ikke er fastlagt.

”Vi er i gang med at fastlægge detaljerne for AP Kapital. I løbet af året vil vi sammensætte en model, som sikrer, at AP Kapital kommer til at gavne alle vores kunder mest muligt, både her og nu, men også fremover,” siger Søren Dal Thomsen.

AP Kapital forventes at blive lanceret næste år, men Søren Dal Thomsen lover at holde kunderne orienterede om det nye unikke tiltag inden da.

Vil du vide mere?