Hvis du har du en klage

Hos AP Pension er det vores mål, at du som kunde altid modtager en god service fra kompetente og engagerede medarbejdere. Der kan selvfølgelig opstå uenighed, og det er vigtigt for AP Pension, at vi lærer af de situationer. Derfor prioriterer vi behandlingen af din klage højt.

Hvis du ikke er tilfreds med den behandling, du har fået hos os, beder vi dig i første omgang om at drøfte sagen med den afdeling i AP Pension, som du har været i kontakt med. Her har man den største viden om dig som kunde, og det vil være den nemmeste og hurtigste måde at få løst de uoverensstemmelser, der måtte være. Du kan skrive til kundecenter@appension.dk

Klageansvarlig

Hvis du har kontaktet den relevante afdeling, og du fortsat er uenig i behandlingen af din henvendelse eller resultatet heraf, kan du klage til den klageansvarlige i AP Pension (vores juridiske afdeling). Det kan du gøre ved enten at bede den afdeling, som du er i kontakt med, om at sende din henvendelse videre til den klageansvarlige, eller du kan selv sende din klage til klageansvarlig@appension.dk

 

Eller med fysisk post til:

 

AP Pension

Att. klageansvarlig

Østbanegade 135

2100 København Ø

 

Ankenævnet for Forsikring

Er du uenig i afgørelsen af din klage til den klageansvarlige hos AP Pension, kan du klage til Ankenævnet for Forsikring. Det koster 200 kroner at klage.

Du skal bruge en særlig klageformular, som du kan finde på www.ankeforsikring.dk eller ved at kontakte Ankenævnet for Forsikring:

Anker Heegaards Gade 2, 1.

1572 København V

+45 33 15 89 00 (klokken 10.00-13.00)

ankeforsikring@ankeforsikring.dk

 

Du kan også klage til Ankenævnet for Forsikring online:

 

Gå til Ankenævnets online klageformular

Skriv til os
Vedhæft en eller flere filer

Vil du vedhæfte flere dokumenter, skal du holde Ctrl nede og venstreklikke på de ønskede dokumenter.

Du har mulighed for at kontakte vores kundecenter via denne kontaktformular eller via e-mail adressen kundecenter@appension.dk. Vi anbefaler, at du ikke sender følsomme personoplysninger via e-mail, men i stedet bruger denne sikre kontaktformular. Du kan læse mere om AP Pensions behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik herunder.