AP Pension har lejeboliger i hele landet, og som kunde kan du komme forrest i køen til boligerne. Se de aktuelle boliger og klik ind på dem, du vil vide mere om på denne side.

Ejendommene administreres af DEAS, som også står for anvisning af boliger og administration af ventelisten. Når du har oprettet dig som bruger på deres hjemmeside findbolig.nu, kan du blive skrevet op, se priser og meget mere på alle boliger, som er til udlejning.

Hvis du vil ansøge om en ledig bolig eller skrive dig op til en af boligerne i AP Pension, skal du oprette en profil på findbolig.nu. Du kan også læse mere om regler for tildeling af lejligheder i AP Pension.

Guide: Se, hvordan du opretter en profil på findbolig

Læs mere om regler for tildeling af lejligheder her

Er der ingen ledige boliger, der matcher dine ønsker, kan du på findbolig.nu oprette en eller flere gratis boligagenter, så du får besked pr. mail eller sms, når der er en bolig ledig, som matcher dine ønsker.

Der er ikke altid information om ejendomme, der er under opførsel på findbolig.nu, så følg med her på siden og få de seneste informationer. Hvis du ønsker at modtage nyheder om de boliger på siden, som endnu ikke er kommet til udlejning, kan du komme på en interesseliste ved at skrive til interesseliste@deas.dk

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til DEAS boligudlejning på 7030 2200. Telefonerne er åbne mandag til fredag fra kl. 08.00 - 16.00.

For at fremme den grønne omstilling, bestræber vi os på at opføre boligerne efter en bæredygtig og miljøvenlig tankegang. Nedenfor kan du derfor også se, hvilken energimærkning boligerne har, samt hvilke ejendomme som er svanemærket.

Læs mere om AP Pensions arbejde med bæredygtige ejendomme her