• Helbred
  • AP Care
  • CSR

Det er målet, at alle skovinvesteringer i AP Bæredygtig er certificeret i henhold til kriterierne fra FSC eller PEFC, som UNPRI henviser til som to af de muligheder, investorer har i dag for at sikre en vis minimumsstandard for bæredygtighed i skovinvesteringer.

Det er kendt, at der kan være udfordringer med certificeringen af skov, og samtidig er det kun cirka 20 procent af verdens skovdrift, der er certificeret. I dag er cirka 60 procent af porteføljen i AP Bæredygtig certificeret, og der er en proces i gang for at få certificeringen for den resterende del på plads i løbet af de kommende år.

Vi er samtidig i dialog med vores forvalter af skovinvesteringer om at sikre, at der gøres en særlig indsats for at kontrollere og monitorere, hvad der konkret investeres i.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på hverdage mellem klokken 8.00 og 17.00.

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 17.00 alle hverdage.