• Helbred
  • AP Care
  • CSR

AP Bæredygtigs aktieunivers består alene af virksomheder, hvor mindst 20 procent af omsætningen bidrager til et eller flere af FN’s verdensmål, men gennemsnittet for de virksomheder, vi investerer i, ligger tættere på 50 procent. Til sammenligning vil tallet være cirka 10 procent i en almindelig, global investeringsfond. Vi har også et krav om, at CO2-aftrykket for aktieporteføljen samlet skal være mindst 50 procent lavere, end det er i et bredt, globalt aktieindeks.

Udvælgelsen sker på baggrund af data fra ISS ESG, der opgør, i hvilket omfang virksomhedernes omsætning kan kobles til produkter og tjenester, der hjælper med at løse verdens store sociale og miljømæssige udfordringer.

Vi foretager desuden selv en positiv udvælgelse på baggrund af vores holdning til, hvad der kan betegnes som bæredygtigt.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på hverdage mellem klokken 8.00 og 17.00.

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 17.00 alle hverdage.