• CSR

Har du taget stilling til, hvordan din pension investeres?

Vi har gjort det muligt for dig at investere din pension med bæredygtig omtanke. AP Bæredygtig er vores bæredygtige produktlinje, der bygger på et bevidst valg af investeringer, der alle bidrager positivt til FN’s verdensmål, til reduktion af CO2-udledning og til den grønne omstilling af energiproduktion.

Du kan se hvor stor en bæredygtig forskel, din pension kan gøre for dit klimaaftryk. Sammen med vores samarbejdspartner Matter har vi gjort det muligt for dig at beregne, hvor stor en forskel din pension kan have på dit klimaaftryk.

Produktet er kommet rigtig godt fra start

Vi ser AP Bæredygtig som et robust produkt, der egner sig rigtig godt til langsigtet opsparing som pension, hvor det sjældent er afkastet i en enkelt måned eller et enkelt år, der afgør, hvor stor pensionsformuen ender med at blive. Alligevel er det værd at bemærke, at AP Bæredygtig siden lanceringen juni 2019, har leveret rigtig gode resultater med et afkast, der ligger over gennemsnittet på det danske pensionsmarked.

AP Bæredygtig - Afkast 2021

Livscyklus afkast år til dato - pr. 31. august 2021
AP Bæredygtig

AP Bæredygtig Afkast ÅTD - Maj 2021.jpg

Note: Branchen defineres som de kommercielle selskaber. Afkastet er efter årlige omkostninger i procent (ÅOP), men før Pensionsafkastskat (PAL).
Kilde: Morningstar Direct

AP Bæredygtig - Afkast siden lancering

Livscyklus afkast
AP Bæredygtig pr. 31. august 2021
(annualiseret afkast siden 1. juli 2019)

Afkast siden lancering - pr. 31. maj 2021.jpg

Note: Branchen defineres som de kommercielle selskaber. Afkastet er efter årlige omkostninger i procent (ÅOP), men før Pensionsafkastskat (PAL).
Kilde: Morningstar Direct

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på hverdage mellem klokken 8.00 og 17.00.

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 17.00 alle hverdage.