Velkommen som kunde i AP Pension

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som kunde i AP Pension. Her kan du få et overblik over din nye pensionsordning.

Du finder flere informationer på www.appension.dk/minpension, hvor du kan følge med i udviklingen af din pension, ligesom du kan se din police, pensionsoversigt osv. Du kan også få hurtigt overblik over din pensionsordning på appen, Mobil AP.

Sådan byder vi dig velkommen

Som ny kunde i AP Pension kontakter vi dig for at tilbyde en gennemgang af din pensionsordning, så den passer til dine ønsker. Det er vigtigt, at gennemgangen sker inden for de tre første måneder af din ansættelse, så vi sikrer, at du har de korrekte forsikringsdækninger, den rette begunstigede og investeringsammensætning.

Har du senere brug for at få gennemgået din pensionsordning, kan du booke en samtale med en af vores pensionsrådgivere. Rådgivningen kan foregå både på din arbejdsplads og online.

Book tid til et rådgivningsmøde

Du er også velkommen til at skrive til os via "Skriv til os" herunder eller ringe på 7080 5039. Vi har åbent alle hverdage fra klokken 8.00 til 17.00.

Skriv til os
Vedhæft en eller flere filer

Vil du vedhæfte flere dokumenter, skal du holde Ctrl nede og venstreklikke på de ønskede dokumenter.

Du har mulighed for at kontakte vores kundecenter via denne kontaktformular eller via e-mail adressen kundecenter@appension.dk. Vi anbefaler, at du ikke sender følsomme personoplysninger via e-mail, men i stedet bruger denne sikre kontaktformular. Du kan læse mere om AP Pensions behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik herunder.