AP Pensions afkast topper igen listerne

AP Pension kan ved udgangen af tredje kvartal 2017 melde om afkast på over 10 procent for de personer, der har 30 år til pension. De flotte afkast skyldes en række prioriteringer, som investeringsdirektør Ralf Magnussen her uddyber.

Afkastmæssigt kom AP Pension godt fra start i 2017, og med udgangen af tredje kvartal viser tallene, at de gode takter er forsat året igennem. Målt på en tidshorisont med 10, 20 og 30 år til pension ligger AP Pension helt fremme i feltet. Se mere i tabellen herunder.

Sammenligning 

TABEL: 10, 20 og 30 år til pension fordelt på selskab.

- For AP Pension har udviklingen bidraget til flotte og positive afkast. Når jeg sammenligner med vores konkurrenter, er jeg stolt over, at vi har formået at skabe afkast, som ligger helt i top, til vores kunder. Det skyldes helt sikkert vores aktive investeringsstrategi, kommenterer investeringsdirektør i AP Pension, Ralf Magnussen.

AP Pension har formået at generere afkast til sine kunder på mellem 5,9-10,2 procent, hvilket i en sammenligning med de øvrige danske pensionsselskaber betyder, at AP Pension ligger placeret som enten nummer et eller nummer to i tredje kvartal 2018. Herunder kan du få overblik over AP Pensions afkast i perioden. Resultater, som har givet de flotte placeringer i markedet.

Afkast

TABEL: AP Pensions afkast fordelt på 10, 20 og 30 år til pension.

- De første ni måneder af 2017 har været kendetegnet ved en positiv stemning på det globale aktiemarked. Vi har generelt oplevet, at kursstigningerne har været drevet af en fremgang i den globale økonomi, hvilket det har også medvirket til resultatet, uddyber Ralf Magnussen.

Ifølge Ralf Magnussen skyldes de flotte resultater blandt andet, at AP Pension i sine investeringer har valgt en kombination af høj afdækning af dollaren, gode aktieforvaltere, som har blandt andet har haft en overvægt at it-aktier, og endelig en tredobling af værdien af selskabets aktier i Vestjysk Bank. Investeringsdirektøren ser altså med fortrøstning og optimisme på årets sidste kvartal og tilføjer:

- Alle disse faktorer er en medvirkende årsag til, at vi har opnået gode afkast. Umiddelbart tegner 2017 til at blive et godt år rent afkastmæssigt. Vi vil gå ind i 2018 med samme aktive og offensive investeringsstrategi, som har båret frugt i 2017. Umiddelbart er det min vurdering, at afkastudsigterne også er fornuftige i 2018, men dog næppe på samme niveau som i 2017.

Vil du vide mere?