AP Pension fortsætter med høje depotrenter i 2020

I 2020 kan AP Pension fortsat tilbyde kunderne høje depotrenter. Kunderne kan i 2020 se frem til at få forrentet deres opsparing med 2,0 procent før skat.

Flere danskere ønsker fortsat at placere deres pensionsordning på en måde, så de ved, at deres opsparing vokser støt og roligt og ikke taber i værdi. Det kan de få i det såkaldte gennemsnitsrente-miljø, hvor de opnår en rente (også kaldet en depotrente), som bliver udjævnet over årene, og som betyder, at de ikke bliver ramt af udsving på aktiemarkedet på samme måde, som kunder der har valgt at spare op i markedsrente.

AP Pension har i mange år givet sine kunder nogle af markedets højeste depotrenter, og de høje depotrenter fortsætter i 2020.

Depotrenten i rentegrupper med de laveste garantier er nemlig 2,0 procent før skat i 2020. Det betyder, at en kunde, der har valgt at placere sin opsparing i gennemsnitsrente, herunder AP Flexfonden, kan forvente at få 20.000 kr. i rente før skat, hvis han eller hun har en opsparing på 1 mio. kr.

Depotrenten i AP Pensions ugaranterede gennemsnitsrente miljø er 2,5 procent før skat i 2020. Det betyder, at en ny kunde, der har valgt at placere sin opsparing i produktet AP Stabil, kan forvente at få 25.000 kr. i rente før skat, hvis han eller hun har en opsparing på 1 mio. kr.

Vil du vide mere?