AP Pension fastholder depotrente på højt niveau i 2018

I 2018 fortsætter AP Pension med at tilbyde nogle af markedets højeste depotrenter. Kunderne kan se frem til at få forrentet deres opsparing med op til 4,0 procent før skat i 2018.

Flere danskere ønsker fortsat at placere deres pensionsordning på en måde, så de ved, at deres opsparing vokser støt og roligt og ikke taber i værdi. Det kan de få i det såkaldte gennemsnitsrente-miljø, hvor de opnår en rente (også kaldet en depotrente), som bliver udjævnet over årene, og som betyder, at de ikke bliver ramt af udsving på aktiemarkedet på samme måde som kunder der har valgt at spare op i markedsrente.

AP Pension har i mange år givet sine kunder nogle af markedets højeste depotrenter, og det er også tilfældet i 2018.

Depotrenten i den ene af de nytegnende rentegrupper, stiger fra 3,0 procent før skat i 2017 til indtil videre 4,0 procent før skat i 2018. Det betyder, at en ny kunde, der har valgt at placere sin opsparing i gennemsnitsrente, kan forvente at få 40.000 kr. i rente, hvis han eller hun har en opsparing på 1 mio. kr.

I AP Pensions anden nytegnende rentegruppe i gennemsnitsrente – AP NetLink – er depotrenten i 2018 fastsat til 3,1 procent før skat.

- Som kunde i AP Pension kan man frit vælge den kombination at tryghed og risiko, som man ønsker. Vi dikterer ikke, hvor vores kunder skal placerer deres opsparing. For dem, der ønsker trygheden, giver vi netop mulighed for at vælge depotrente, hvor renten bliver udjævnet over tid, siger adm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen og fortsætter.

-Faktum er, at flere tusinder af vores kunder foretrækker at kende deres rente, og derfor er det vigtigt for os at tilbyde dem en attraktiv og meget konkurrencedygtig forrentning. Det er jeg glad for, at vi gør igen i 2018.

Bo Normann Rasmussen fortæller, at han ofte bliver mødt med spørgsmålet, om et pensionsselskab ikke kan tjene mere, hvis kunderne placerer deres opsparing i markedsrente, så de selv bærer investeringsrisikoen. Men for AP Pension er det vigtigt at give kunderne et frit valg, fordi det er kunderne, der ejer AP Pension, pointerer Bo Normann Rasmussen.

- Vi tilbyder vores kunder de produkter, de efterspørger, blandt andet også gennemsnitsrente. Hvad de så vælger, er helt op til dem selv, slutter han.

Vil du vide mere?