AP Pension tildeler 250 mio. kr. i AP Loyalitetsbonus til kunderne

I 2019 kan kunderne i AP Pension igen se frem til at få tildelt AP Loyalitetsbonus på deres pensionsopsparing. AP Pensions bestyrelse har nemlig besluttet at fordele 250 mio. kr. i AP Loyalitetsbonus til kunderne i AP Pension. Af de 250 mio. kr. kommer de 200 mio. kr. fra egenkapitalen, og den øvrige del stammer fra efterladt AP Loyalitetsbonus og tidligere udlodninger.

Det er kunderne, der ejer AP Pension, og det bliver efterlevet med principper som uafhængighed og kundedemokrati, hvor kundens behov og pensionsopsparing har første prioritet. Siden 2017 har AP Pension der ud over givet penge tilbage til kunderne i form af AP Loyalitetsbonus. Og det fortsætter i 2019.

I 2019 giver AP Pension nemlig 250 mio. kr. tilbage til kunderne i AP Loyalitetsbonus. De 250 mio. kr. til fordeling mellem kunderne betyder, at kunderne får 0,25 procent ekstra på deres depoter.

- Med de 250 mio. kr., som bestyrelsen netop har besluttet at fordele i AP Loyalitetsbonus for 2019, har vi siden 2017 udloddet knap én mia. kr., fortæller adm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen. Han henviser til, at AP Pension i 2017 gav 500 mio. kr. tilbage til fordeling blandt kunderne og yderligere 250 mio. kr. i 2018.

Uddelingen vil svare til 0,25 procent af kundernes opsparing ultimo 2018. Af de 250 mio. kr. kommer de 200 mio. kr. fra egenkapitalen, og den øvrige del stammer fra tidligere udlodninger.

Bo Normann Rasmussen fortæller, at grunden til, at det endnu engang er muligt at uddele AP Loyalitetsbonus, skyldes, at bestyrelsen har vurderet, at de økonomiske forhold i AP Pension er gode. AP Pension har en egenkapital, der er væsentligt større end lovens krav, og samtidig kan selskabet glæde sig over, at det går godt, og at flere og flere får øjnene op for værdien af kundefællesskabet.

De kunder, der er berettiget til at få AP Loyalitetsbonus, vil kunne se tildelingen på www.appension.dk/minpension og appen, Mobil AP, i løbet af 2019.

Vil du vide mere?