Vi ændrer kickback

Først i 2018 fjerner vi rabatten kickback, som hidtil har været en synlig post i dit depot. I stedet anvender vi beløbet til at nedsætte investeringsomkostningerne, så du fortsat får glæde af rabatten. Læs mere om ændringen her.

Fra begyndelsen af det nye år ændrer vi kickback, den storkunderabat, AP Pension får hos de kapitalforvaltere, som vi benytter til at investere dine penge. Ændringen betyder, at vi ikke længere udbetaler kickback som et beløb på dit depot. I stedet anvender vi rabatten til at nedsætte investeringsomkostningerne.

Med nedsættelsen af investeringsomkostningerne får du fortsat glæde af rabatten. Den eneste forskel er, at den ikke længere er en synlig post i din depotoversigt. 

Hvorfor ændrer vi kickback?

Det gør vi, så du får lettere ved at sammenligne investeringsomkostninger og afkast i AP Pension og andre pensionsselskaber. Problematikken i dag er, at der i sammenligninger af selskabernes omkostninger og afkast ikke tages hensyn til, at vi udbetaler kickback til vores kunder. Derved kommer vi til at fremstå dyrere end vores konkurrenter.

Se de nye investeringsomkostninger

Fra begyndelsen af 2018 kan du se de lavere investeringsomkostninger på www.appension.dk/minpension ved at klikke på boksen ”Investering” og efterfølgende ”Fondsoversigt”. De nye investeringsomkostninger står under kolonnen ÅOP.

Vil du vide mere?