Vil du bo tæt på skov, bugt og Aarhus centrum?

Udlejningen af AP Pensions nye boliger i Risskov Brynet er nu i gang, og som kunde kommer du forrest i køen. Allerede nu kan du møde op til åbent hus, som afholdes hver søndag frem til jul.

Gå en tur til skov og strand, eller tag cyklen til Aarhus’ pulserende byliv. Beboerne i Risskov Brynet, kommer tæt på det hele. Nu har du mulighed for at leje en af de cirka 300 boliger, som AP Pension er i gang med at opføre i den nye bydel.

De første lejligheder er efter planen klar til indflytning i februar 2017. Men du kan allerede nu besøge byggeriet, så du får et indtryk af både boliger og beliggenhed.

Hver søndag i november og december 2016 er der åbent hus kl. 12-14 (dog ikke 25. december). Prøveboligen ligger på Broloftet med indkørsel lige over for Vericenteret.

Er du kunde i AP Pension, har du og dine nære familiemedlemmer fortrinsret til at leje de ledige boliger. Kontakt blot danbolig Aarhus City, som står for udlejningen, og oplys, at du er kunde i AP Pension.

Stor variation giver bred målgruppe

Boligerne i Risskov bliver varierede i deres form. Der er tale om lejligheder med mellem to og fem værelser, og adskillige af boligerne får udsigt over bugten. Flere bliver i såkaldte supervillaer, som er huse med to-tre etager og 12 boliger i hvert – andre bliver i karréer med forskellige højder og facadeudtryk.

De nye boliger er 68-155 kvadratmeter og appellerer til en bred målgruppe: Familier og seniorer – samt unge studerende, der vil dele en lejlighed. Huslejen er 7.450-18.500 kr. per måned.

Se udvalget af boliger via danboligs hjemmeside

Se flere af AP Pensions lejligheder, og læs om reglerne for tildeling

Vil du vide mere?