Nye boliger med udsigt til solide afkast

AP Pension bygger 450-500 attraktive boliger i Risskov Brynet i Aarhus, hvor første etape for alvor tager form. AP Pension investerer i alt cirka 900 mio. kr. i projektet og forventer et årligt startafkast på omkring 5,5 pct. Kunder har fortrinsret til at leje både disse og flere andre nye boliger.

Entreprenøren arbejder på højtryk med at opføre de første boliger i Risskov Brynet i Aarhus. Skov, bugt og centrum er inden for gå- eller cykleafstand fra den helt nye bydel. Den beliggenhed er årsagen til, at AP Pension har valgt at opføre 450-500 lejeboliger netop her.

”Der er et stort behov for flere lejeboliger centralt i både Aarhus og København. I Risskov og andre aktuelle boligprojekter arbejder vi ud fra en model, hvor vi sikrer vores kunder solide afkast, samtidig med at huslejen passer til helt almindelige lønmodtagere,” siger Peter Olsson, direktør i AP Ejendomme.

Han forklarer, at AP Pension har købt byggegrunden direkte af Aarhus Kommune og derved sparet anslået 15-20 pct. i forhold til at købe en færdigudviklet grund af en byggeudvikler.

Den samlede investering i projektet er på cirka 900 mio. kr., og Peter Olsson forventer, at investeringen vil give AP Pensions kunder et årligt startafkast på omkring 5,5 pct. plus 2 pct. i prisregulering af lejen.

Klar fra januar 2017

Boligerne i Risskov bliver varierede i deres form. Der er tale om lejligheder med mellem to og fem værelser, og adskillige af boligerne får udsigt over bugten. Flere bliver i såkaldte supervillaer, som er huse med to-tre etager og 12 boliger i hvert – andre bliver i karréer med forskellige højder og facadeudtryk.

”Vi bygger nye udlejningsboliger som nogle af de første i området, og det giver naturligvis også et forspring i forhold til udlejning,” siger Peter Olsson.

Første etape med omkring 100 boliger forventes klar til indflytning i januar 2017. De næste 200 boliger bliver løbende klar frem mod efteråret 2017, mens den sidste del efter planen står færdig i 2018. I alt får Risskov Brynet omkring 1.500-1.800 boliger.

De første af AP Pensions boliger i Risskov Brynet er netop nu under opførelse

De første af AP Pensions boliger i Risskov Brynet er netop nu under opførelse

Er du interesseret i en bolig?

Kunder i AP Pension og dernæst deres nærmeste familie har fortrinsret til at leje boligerne i både Risskov og andre områder, hvor AP Pension også bygger. F.eks. ved det nye DR, i Valby og på Nørrebro i København.

Hvis du er interesseret i en lejebolig til dig selv eller din nærmeste familie, kan du se et udvalg af AP Pensions boliger og skrive dig på vente- eller interesseliste på www.appension.dk/Om-AP-Pension/Boliger.

Læs også: Kom forrest i rækken til attraktive boliger

 

Vil du vide mere?