Kom til åbent hus i nye ungdomsboliger på Nørrebro

Snart åbner AP Pension for udlejning af 199 nye boliger på Tagensvej i København. Er du kunde, står du og dine børn eller børnebørn forrest til at leje boligerne, som især er attraktive for unge. Mød op til åbent hus 25. september 2016, hvor du kan se byggeriet og reservere en lejlighed.

Vil du, dit barn eller barnebarn bo i en helt ny lejlighed på det pulserende Nørrebro? Og er du kunde i AP Pension? Så mød op til åbent hus på Tagensvej 135, søndag den 25. september 2016 kl. 11-12. Her har du mulighed for at reservere en af AP Pensions 199 nye lejligheder på adressen.

Lejeboligerne, der er fra 37 til 94 kvadratmeter (et-, to- eller treværelses inkl. andel af adgangsveje), forventes klar til indflytning ultimo januar 2017. Den månedlige husleje bliver fra ca. 6.500 kr.

Hvis du er interesseret, kan du med fordel allerede nu skrive dig på interesseliste via interesseliste@deas.dk. Så modtager du information direkte fra DEAS, som forvalter boligerne for AP Pension.

Centralt og tæt på uddannelser

Målgruppen for byggeriet på Tagensvej er især unge, som får mulighed for at bo godt med en central beliggenhed og en kort cykeltur til mange af byens uddannelser. Det er dog også muligt at leje en lejlighed, selvom man ikke er studerende.

Bygningen på Tagensvej 135 er oprindeligt opført som papirfabrik og har senest været benyttet til kontorer. Entreprenørvirksomheden NRE har – med Arkitema som arkitekt – stået for at ombygge til attraktive lejligheder med gode fællesarealer.

Kunderne forrest i rækken

AP Pension er et 100 pct. kundeejet selskab. Kunder og dernæst deres nærmeste familie har derfor fortrinsret til at leje de boliger, som AP Pension ejer. Åbent hus-arrangementet den 25. september er derfor også eksklusivt for kunder i AP Pension og ISP Pension, som AP Pension administrerer.

Se udvalget af lejeboliger og reglerne for tildeling af bolig

 

Vil du vide mere?