En time ekstra i døgnet – brug den på din pension

Søndag den 29. oktober er der 25 timer i døgnet, når vi skifter fra sommertid til vintertid. AP Pension holder telefonerne åbne fra klokken 11-14, så du kan bruge den ekstra time på at få overblik over din pension. De åbne telefoner er en del af Pensionsdagen, som er et fælles initiativ i pensionsbranchen.

Skiftet til vintertid giver dig en ekstra time i døgnet søndag den 29. oktober. Det kan lønne sig i længden at bruge den ekstra time på at sikre, at din pensionsordning matcher dine behov.

Du kan f.eks. tjekke:

  • Om din forventede pension passer til det seniorliv, du forestiller dig, eller om du med fordel kan spare lidt mere (eller mindre) op
  • Om din gruppeforsikring sikrer dig tilstrækkeligt, hvis der sker dig noget
  • Om du har den rette investeringsprofil
  • Om din økonomi er klar til pension (hvis du er tæt på pensionsalderen).

Ring til AP Pension på 3916 5000

AP Pension er med i pensionsbranchens årlige initiativ, Pensionsdagen. Telefonerne i vores kundecenter er derfor åbne den 29. oktober klokken 11-14, så du kan få svar på spørgsmål om din pensionsordning.

Bemærk, at det kun er vores telefoner der er åbne. Du kan altså ikke møde op hos AP Pension og få rådgivning.

Du kan læse mere om Pensionsdagen her.

Ring, skriv eller find svar online

Du behøver naturligvis ikke vente til den sidste søndag i oktober for at få svar på dine spørgsmål eller tjekke opsparing og forsikringer.

AP Pensions Kundeservice har åbent fra mandag til fredag klokken 8.00-17.00, og du er altid velkommen til at ringe på 3916 5000.

Du kan også få et overblik over din pensionsordning ved at logge på Min Pension.

Log på Min Pension

Vil du vide mere?