Du kan opstille en kandidat som delegeret

Hvis du arbejder i en virksomhed med højst fire medarbejdere, har en privat pensionsordning, er pensionist eller har en pensionsordning, der ikke indbetales til (fripolice), så kan du nu opstille en kandidat som delegeret.

AP Pension er ejet af sine kunder, og alle kunder med en pensionsordning i selskabet kan deltage i generalforsamlingen. Men det er kun de delegerede, der har stemmeret. De vælges af kunderne og repræsenterer derfor kundernes interesser.

Læs mere om årets generalforsamling i AP Pension

Få indflydelse

Du kan få indflydelse på, hvem der skal repræsentere dig som delegeret på dette års generalforsamling.

Arbejder du i en virksomhed med højst fire medarbejdere, eller har du en privat pensionsordning, er pensionist eller har en pensionsordning, der ikke indbetales til (fripolice), så er du en del af valggruppe B2.

Er du det, kan du fra den 8. januar 2018 opstille en kandidat til valget af delegerede. Valggruppen er i 2018 berettiget til at vælge 64 delegerede (antallet er opjusteret fra 60, som vi tidligere har oplyst). AP Pensions generalforsamling besluttede i 2017, at denne valggruppe ikke længere skal tilmelde sig valget for at kunne opstille og stemme på en kandidat.

Læs mere om valggruppe B2 og valget af delegerede

Sådan opstiller du en kandidat

Fra den 8. januar 2018 kl. 8.00 kan du opstille en kandidat ved at logge på valgportalen med dit NemID.

 

Du skal angive kandidatens e-mail, fulde navn, adresse, postnummer, by og land.

Du kan kun opstille én kandidat, og når du først har bekræftet opstillingen, kan du ikke ændre den. Kandidaten skal tilhøre valggruppe B2. Du kan naturligvis opstille dig selv.

Du kan opstille en kandidat indtil mandag den 29. januar 2018 klokken 9.00.  

Det sker efter opstillingen

Når opstillingsperioden er slut, vil alle kandidater blive bedt om at acceptere deres opstilling ved at udfylde et profilskema, så det er vigtigt, du indtaster korrekt e-mail i opstillingsformularen.

Herefter vil vi udarbejde en kandidatliste, og nærmere information om valg af delegerede blandt de opstillede kandidater vil blive tilgængelig her på hjemmesiden.

Kandidater skal være opmærksomme på, at deres profilskema vil være tilgængeligt på valgportalen for alle forsikrede i B2-gruppen.

Vil du vide mere?