Du kan nu vælge delegerede

Hvis du arbejder i en virksomhed med højst fire medarbejdere, har en privat pensionsordning, er pensionist eller har en pensionsordning, der ikke indbetales til (fripolice), så kan du nu være med til at vælge, hvilke 64 delegerede (opjusteret fra 60) der skal repræsentere din valggruppe til generalforsamlingen.

AP Pension er ejet af sine kunder, og alle kunder med en pensionsordning i selskabet kan deltage i generalforsamlingen. Men det er kun de delegerede, der har stemmeret.

Er du med i valggruppe B2, kan du nu stemme på den kandidat, som du ønsker, skal være delegeret.

Læs mere om årets generalforsamling i AP Pension

Hvem er med i valggruppe B2?

Arbejder du i en virksomhed med højst fire medarbejdere, eller har du en privat pensionsordning, er pensionist eller har en pensionsordning, der ikke indbetales til (fripolice), er du en del af valggruppe B2.

Denne valggruppe er i 2018 berettiget til at vælge 64 delegerede (antallet er opjusteret fra 60, som vi tidligere har oplyst), og der er i alt 78 kandidater, der stiller op til valg. Derfor kan du nu være med til at vælge, hvem de 64 delegerede skal være.

Sådan stemmer du på en kandidat

Fra den 16. februar 2018 klokken 9.00 kan du stemme på den kandidat, du ønsker, skal være delegeret.

Det gør du ved at logge på valgportalen med dit NemID. Du kan stemme indtil den 1. marts 2018 klokken 9.00.

På valgportalen kan du læse mere om de enkelte kandidater og valgreglerne.

Næste skridt

Når de 64 delegerede er valgt, starter selve tildelingen af stemmer til de delegerede. Det er her, du giver din stemme til den delegerede, du ønsker, skal repræsentere dine interesser på generalforsamlingen i år.

Følg med i AP Update eller www.appension.dk, hvor vi skriver, når du kan tildele din stemme til en delegeret.

Vil du vide mere?