AP Pensions depotrenter holder højt niveau i 2017

I 2017 fortsætter AP Pension med at tilbyde nogle af markedets højeste depotrenter. Kunderne kan se frem til at få forrentet deres opsparing med op til 3,25 pct.

Pensionsopsparing med kendt forrentning er stadig i høj kurs. Og i 2017 vil AP Pensions kunder fortsat få nogle af markedets højeste depotrenter. På opsparinger med garanti har AP Pension netop besluttet, at depotrenten stiger til 3,25 pct. fra 3,0 pct. i 2016.

”I AP Pension er vi sluppet godt igennem 2016 og har fået solide afkast på trods af den generelle uro på finansmarkederne. Derfor har vi økonomisk luft til at skrue op for vores depotrente med garanti,” siger Bo Normann Rasmussen, adm. direktør i AP Pension.

”Mange kunder foretrækker at kende deres rente, og det er vigtigt for os at tilbyde dem en attraktiv og meget konkurrencedygtig forrentning. Det er jeg glad for, at vi kan gøre igen i 2017,” fortsætter han.

Sikkerhed har givet godt afkast

AP Pension lancerede i 2013 AP Stabil, som er en ny type depotrente uden garanti og med flere investeringer i fx aktier. Kunder med AP Stabil vil i 2017 få 3,1 pct. i rente mod 3,5 pct. i 2016.

”Det er første gang, at depotrenten med garanti er højere end renten i AP Stabil, og vi forventer heller ikke, at det vil være billedet fremover,” siger Bo Normann Rasmussen.

”Der er to forklaringer på, at det nu er tilfældet: For det første har sikre obligationer givet gode afkast, og dem har vi flest af på ordninger med garanti. For det andet har vi oplevet en kundevækst i AP Stabil. Det betyder, at vi må afsætte flere penge til en buffer, så kunderne også kan få pæne renter i mindre gode år,” uddyber han.

På bundlinjen står, at kunder med garanti i 2017 kan forvente at få 32.500 kr. for en opsparing på 1 mio. kr. En kunde med AP Stabil kan forvente at få 31.000 kr. Beløbene er før afkastskat på 15,3 pct.

 

Vil du vide mere?