AP Pension holder generalforsamling den 25. april i Aarhus

Sæt kryds i kalenderen den 25. april, hvor AP Pension holder den årlige generalforsamling. Se nærmere om tid og sted her, og find ud af, hvordan du får indflydelse.

Alle kunder i AP Pension kan deltage i den årlige generalforsamling, der i år finder sted onsdag den 25. april 2018 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Vi åbner op for tilmelding til årets generalforsamling i marts. Følg med i AP Update eller på www.appension.dk/privat, hvor vi skriver, når der er åbent for tilmeldinger.

Sådan får du indflydelse

AP Pension er ejet af sine kunder, og alle kunder med en pensionsordning i selskabet kan deltage i generalforsamlingen. Men det er kun de delegerede, der har stemmeret. De delegerede vælges af kunderne og repræsenterer derfor kundernes interesser.

Sådan vælger du en delegeret

Du kan få indflydelse på, hvem der skal repræsentere dig som delegeret på dette års generalforsamling.

Arbejder du i en virksomhed med fem eller flere medarbejdere, der har en pensionsordning i AP Pension, står virksomheden selv for at vælge delegerede.

Læs mere om valget af delegerede i virksomheder

Arbejder du i en virksomhed med højst fire medarbejdere, eller har du en privat pensionsordning, er pensionist eller har en pensionsordning, der ikke indbetales til (fripolice), så er du en del af valggruppe B2. Her foregår valget online.

Læs mere om valget af delegerede for øvrige kunder

Vil du vide mere?