AP Pension er det mest effektive pensionsselskab

AP Pension strøg til tops, da FinansWatch og EY onsdag den 8. juni kårede årets bedste finansvirksomheder. Lave omkostninger er forklaringen på, at AP Pension tog prisen som det mest effektive pensionsselskab.

Som et 100 procent kundeejet selskab skal AP Pension udelukkende tilgodese kunderne. Det sker blandt andet via de lave omkostninger, der nu har udløst en pris som det mest effektive kommercielle pensionsselskab.

Prisen blev uddelt 8. juni under konferencen ”Årets Finansvirksomhed” på Frederiksberg i København. Branchemediet FinansWatch og revisions- og rådgivningsfirmaet EY Danmark kårede vindere inden for bank, forsikring og pension.

– Vi er meget tilfredse med at modtage en pris for vores lave omkostninger. Det er en anerkendelse af AP Pensions engagerede og dygtige medarbejdere, som arbejder hårdt for at sikre kunderne en god oplevelse og en god pension, siger Søren Dal Thomsen, adm. direktør i AP Pension.

Kombinerer med god service

Juryen har både givet point for nøgletal i 2015 og for omkostningernes udvikling i forhold til tidligere år. Ud over AP Pension var Danica Pension og PFA Pension nomineret i kategorien.

– Jeg er glad for, at vi vinder prisen, samtidig med at vi arbejder målrettet på at styrke de digitale muligheder for vores kunder. Det viser, at vi er et veldrevet selskab, som er i stand til at kombinere en god serviceoplevelse med lave omkostninger, siger Søren Dal Thomsen.

 

Vil du vide mere?