87 boliger klar til udlejning i Ørestad Syd

AP Pension er nu klar til at åbne dørene for udlejningen af en række boliger i det nyopførte byggeri Kromagrafen i Ørestad Syd. Husk, at du som kunde i AP Pension har fortrinsret til lejlighederne.

AP Pensions lejeboligprojekt Kromagrafen, som ligger på Robert Jacobsens Vej 73 i Ørestad Syd i København, åbner om kort tid op for udlejning af de 87 nye boliger.

Udlejningen sker i samarbejde med DEAS. Første fremvisning, der finder sted den 19. august, vil være forbeholdt AP Pensions kunder, og særligt de kunder som har skrevet sig op på interesselisten. Anden etape af udlejningen finder sted den 26. august 2018, hvor der vil være åbent hus for alle.

Lejligheder i flere størrelser

AP Pension har, som en del af sin investeringspolitik, en ambition om at etablere boliger for almindelige danskere over hele Danmark. Det er der en god grund til, for med ejendomsprojekterne ønsker AP Pension dels at skabe solide afkast til kunderne og dels at imødekomme efterspørgslen på boliger. AP Pension glæder sig derfor over at kunne åbne dørene op til de nye lejligheder. Direktør Peter Olsson fra AP Ejendomme siger:

- Det er altid med stor glæde, at vi slår dørene op til nye boliger, og vi kan se, at vores hårde arbejde på at skabe boliger, som møder vores kunders og lejeres krav, bærer frugt. I dette tilfælde er jeg dog særligt stolt. Med etableringen af Kromagrafen favner vi en bred målgruppe, med lejligheder som spænder i størrelsen fra cirka 62 m2 til 157 m2. Byggeriet består dermed også af en række mindre lejligheder, som imødekommer den store efterspørgsel, der netop er på disse i København i øjeblikket.

Helt ny bydel i København

Byggeriet ligger i den nye bydel Ørestad Syd i København, som er nabo til Kalvebod Fælled. Ørestad Syd er også kendetegnet ved at have sin helt egen Byfælled, der med træer, planteøer og vandbassin, bliver et særligt byrum for de nye beboere.

- De nye beboere kan se frem til et område, hvor nye boliger og kulturelle tilbud skyder op på hvert gadehjørne. Der er kort afstand til alt fra institutioner, skole, gymnasium og indkøbsmuligheder. Derudover har ejendommen en god beliggenhed i forhold til byens øvrige infrastruktur. Alt i alt bidrager de mange faciliteter og muligheder til et alsidigt og levende hverdagsliv i det nye kvarter, fortæller Peter Olsson.

For yderligere oplysninger og åbent hus

Hvis du er interesseret i en af lejlighederne, så kan du blive skrevet op på interesselisten ved at sende en mail til interesseliste@deas.dk, eller du kan se mere på www.kromagrafen.dk. Du kan også læse mere om boligerne her.

Første åbent hus er søndag den 19. august 2018 klokken 11-12 på Robert Jacobsens Vej 73A, 2300 København S.

Vil du vide mere?