25 timer i døgnet – brug den ene på pension

Søndag den 30. oktober er udnævnt til Pensionsdagen, og AP Pension holder åbent fra kl. 11 til 14. Dermed kan du udnytte døgnets ekstra time til at få overblik over din pensionsordning.

Overgangen fra sommertid til vintertid giver dig en ekstra time til at tjekke, om opsparing og forsikringer matcher dine behov. En time brugt på din pensionsordning kan lønne sig i længden.

Søndag den 30. oktober er af samme grund udnævnt som Pensionsdagen. Det betyder, at AP Pension og andre pensionsselskaber holder ekstraordinært åbent fra kl. 11 til 14.

Her kan du ringe til os på 3916 5000 og få svar på spørgsmål om din pensionsordning.

Læs mere om pensionsdagen

Hvornår er det en god ide at tjekke pensionen?

Det er en god ide at gennemgå din pensionsordning, når der sker vigtige ændringer i dit liv. På den måde sikrer du, at din ordning er sat sammen, så den passer til din aktuelle situation. Det kan f.eks. være, at du skal skrue op eller ned for dine indbetalinger, ændre investeringsrisiko eller tilpasse dine forsikringer, så du og din familie har et økonomisk sikkerhedsnet, hvis du bliver syg.

Som tommelfingerregel er det en god ide at gennemgå din pensionsordning minimum hvert tredje år. Men sker der i mellemtiden nogle af nedenstående begivenheder, anbefaler vi, at du også her kigger din pensionsordning igennem:

  • Du har fået nyt arbejde
  • Du har købt hus
  • Du har fået børn (både egne eller bonusbørn)
  • Du er blevet gift/fået en samlever
  • Du er blevet skilt
  • Du er rundet de 55 år.

Du kan få overblik over din pensionsordning ved at logge på www.appension.dk/minpension med dit NemID.

Log på Min Pension

 

Vil du vide mere?