Enorm interesse for attraktive boliger

Hundredvis af interesserede mødte i pinsen op til åbent hus i det nybyggede Schades Have (Ørestad), og langt de fleste af de 173 lejligheder blev hurtigt reserveret. Som kunde står du forrest i køen til AP Pensions lejeboliger over hele landet.

AP Pension har skruet op for boliginvesteringerne, og der er rift om de nybyggede lejligheder.

Den 8. maj stod 400-500 interesserede i kø for at se det nye Schades Have ved DR Byen Station i Ørestad. Og 130 ud af de i alt 173 lejligheder blev hurtigt reserveret.

Åbent hus-arrangementet var kun for dem, der på forhånd havde skrevet sig på interesseliste, herunder kunder i AP Pension, som har fortrinsret til at leje boligerne.

Solide afkast og forrest i køen

Når AP Pension investerer et milliardbeløb i at bygge nye boliger flere steder i landet, er det på grund af udsigten til solide og stabile afkast, som kommer alle kunder til gavn.

Men som en sidegevinst giver de nye investeringer også mulighed for, at kunder i flyttetanker kan komme forrest i køen til at leje kvalitetsboliger på attraktive adresser i blandt andet København og Aarhus.

Læs også: Nye boliger med udsigt til solide afkast

Er du interesseret i en bolig?

Er du som kunde i AP Pension interesseret i at bruge din fortrinsret til at leje en bolig, kan du se udvalget og skrive dig på vente- eller interesseliste på www.appension.dk/Om-AP-Pension/Boliger

Læs også: Kom forrest i rækken til attraktive boliger

Der var stort fremmøde ved åbent hus-arrangementet i Schades Have den 8. maj

Der var stort fremmøde ved åbent hus-arrangementet i Schades Have den 8. maj. 130 af de 173 lejligheder blev hurtigt reserveret.

Vil du vide mere?