AP Pension kåret som nordens bedste ejendomsinvestor

Ved den store internationale ejendomskonference IPE Real Estate Global Conference & Awards 2018, blev AP Pension kåret til nordens bedste ejendomsinvestor foran Nordea Liv & Pension, ATP, Industriens Pension, Pension Danmark og norske DNB.

2017 var et godt investeringsår for AP Pension, hvilket blandt andet resulterede i et afkast helt i top i branchen. De gode resultater og kloge investeringer er blevet fremhævet af flere eksperter herhjemme, men får nu også international anerkendelse. Den 15. maj 2018 blev AP Pension således kåret som nordens bedste ejendomsinvestor ved en prisuddeling i Milano.

Ved IPE Real Estate Global Conference & Awards-prisuddelingen var der knap 200 nominerede fra 14 lande fordelt på 28 kategorier. AP Pension var nomineret i kategorien Silver Regional – Nordic Countries, hvor også Nordea Liv & Pension, ATP, Industriens Pension, Pension Danmark og norske DNB var nominerede. Juryen var dog ikke i tvivl, og kårede AP Pension blandt andet som vinder, fordi:

- [2017] var et meget travlt og spændende år med megen innovation. AP Pension bruger sin størrelse til at udvikle og investere i urbane områder med et holistisk syn.

En cadeau til vores hårde arbejde

AP Ejendommes direktør Peter Olsson var meget en stolt mand, da han fik overrakt prisen, for han var godt klar over, at 2017 var et specielt år. De målrettede investeringer i byudvikling og boliger til almindelige danskere havde nemlig vist sig at være ganske solide på både kort og på langt sigt – for såvel lokalsamfundene og AP Pension. Han uddyber:

- Det er både med stor ydmyghed og stolthed, at jeg på vegne af AP Pension har taget imod denne pris. Den er et symbol på og en cadeau til det hårde og kompetente arbejde, vi lægger for dagen, når vi foretager investeringer. Strategiske investeringer som både sikrer solide afkast til vores kunder, og som er med til at udvikle det danske samfund.

For yderligere oplysninger

 Peter Olsson, direktør AP Ejendomme, tlf. 20 98 50 18.

Fakta 

  • AP Ejendomme er AP Pensions datterselskab, som investerer i ejendomme, byudvikling og som samtidig udbyder lejligheder.
  • AP Pension bygger i øjeblikket mere end 1250 nye boliger over hele Danmark. Læs mere her.
  • AP Pension har branchens bedste afkast de seneste tre år med knap 16 % i afkast til personer med 20 år til pension. Læs mere her.
  • Investments & Pensions Europe [IPE] er Europas største publikation for institutionelle investorer, og har eksisteret siden 1997.
  • IPE Real Estate Global Conference & Awards er en tilbagevendende årlig konference og prisuddeling, hvor mere end 350 topledelsesfolk fra pensionsselskaber fra hele verden deltager.  

Vil du vide mere?