Nye lejeboliger med kalvebod fælled som nabo (under opførelse)

Over den kommende tid bliver lejligheder etableret i en helt ny bydel i København, Ørestad Syd. Et dynamisk område, tæt på metro. Og så med egen Byfælled som vigtigste omdrejningspunkt.

Nye lejeboliger etableres ved Robert Jacobsens Vej i Ørestad Syd, en nyere bydel i København. Selve området er et dynamisk kvarter, hvor nye boliger og kulturelle tilbud skyder op på hvert gadehjørne. Her bliver du nabo til Kalvebod Fælled, der lokker med fredede grønne områder og kvarteret får også sin helt egen Byfælled, der med træer, planteøer og vandbassin, bliver et nyt byrum for beboerne.

Den nye bydel er tæt på alt fra institutioner, skole, gymnasium og indkøbsmuligheder, samt oplevelser som Royal Arena og Fields. Derudover giver områdets placering mulighed for direkte adgang til infratrukturen til den øvrige by, både i form af metro, stisystemer og motorvejen.

 Robert Jacobsens Vej  
 Adresse Robert Jacobsens Vej 73, 2300 København S
 Antal lejligheder 87
 Størrelse 60-160 m2
 Pris pr. måned Endnu ikke fastsat

 

Du har allerede nu mulighed for at skrive dig op på venteliste til lejlighederne.

Dette gøres ved at skrive en mail til interesseliste@deas.dk hvor du skal huske at oplyse projektnavnet "Robert Jacobsens Vej" samt dit navn, e-mail og at du er kunde i AP Pension.