Sjællands måske bedste udsigt (under opførelse)

Ved udgangen af 2019 står stjernetårnet i Holbæk klar til indflytning. En 57 meter høj bygning beliggende i Holbæk Havn, hvor centrum af byen er i gåafstand og med Sjællands måske bedste udsigt.

Med AP Pension som bygherre vil et højhus i 17 etager og 60 lejligheder på Holbæk Havn være indviet ved udgangen af 2019 og være klar til udlejning og salg. Den 57 meter høje bygning har været på tegnebrættet i 10 år, og nu får lokale og mulige tilflyttere endelig mulighed for at få Sjællands måske bedste udsigt i Stjernetårnet-bygningen.

Beliggenheden er lige så god som udsigten, hvor centrum af byen er i gå afstand, vandet er lige nedenfor, og motorvejen ligger ganske få minutters kørsels væk.

Holbæk, Stjernetårnet   
Adresse  Isefjords Allé 3, 4300 Holbæk
Antal lejligheder  60
Størrelse  60-160 m2
Pris pr. måned  Endnu ikke fastsat

 

Du har allerede nu mulighed for at skrive dig op på interesselisten til lejlighederne, hvor du vil modtage besked, når der er åbent hus og andet. 

Dette gøres ved at skrive en mail til interesseliste@deas.dk, hvor du skal huske at oplyse projektnavnet "Holbæk, Stjernetårnet" samt dit navn, e-mail og at du er kunde i AP Pension. Oplys også gerne om du har interesse i leje eller køb.