Nye lejeboliger med Kalvebod Fælled som nabo

Nye lejeboliger i en helt ny bydel i København, Ørestad Syd, i et dynamisk område, tæt på metro. Og så med egen Byfælled som vigtigste omdrejningspunkt. Er klar til indflytning fra 1. januar 2019.

Nye lejeboliger ved Robert Jacobsens Vej i Ørestad Syd, en nyere bydel i København, er ved at være færdige og klar til indflytningen 1. januar 2019. Selve området er et dynamisk kvarter, hvor nye boliger og kulturelle tilbud skyder op på hvert gadehjørne. Her bliver du nabo til Kalvebod Fælled, der lokker med fredede grønne områder og kvarteret får også sin helt egen Byfælled, der med træer, planteøer og vandbassin, bliver et nyt byrum for beboerne.

Den nye bydel er tæt på alt fra institutioner, skole, gymnasium og indkøbsmuligheder, samt oplevelser som Royal Arena og Fields. Derudover giver områdets placering mulighed for direkte adgang til infrastrukturen til den øvrige by, både i form af metro, stisystemer og motorvejen.

Facade mod sydøst giver sollys og udsigt

Bygningen er placeret centralt i den sydligste spids af Ørestaden med facader mod sydøst, hvilket giver et optimalt sollys og gode udsigtsforhold. Arkitekten har udnyttet dette ved at etablere altaner til lejlighederne, der er formet som trekanter, hvilket giver bygningen et karakteristisk og moderne udseende.

Bygningen indeholder i stueetagen syv lejligheder, som er indrettet med køkken/alrum vendt mod gårdrummet og med direkte udgang til et privat opholdsareal. Derudover har lejlighederne franske altaner.

Over stueetagen er der to-,tre- og fire- værelses lejligheder med adgang til egen privat altan. Øverst ligger tre penthouselejligheder, hver med store tagterrasser, som alle har en fantastisk udsigt over den spirende by og fælleden. Endeligt får beboerne også mulighed for at anvende bebyggelsens fælleslokaler, som er etableret i stueetagen.

 Kromagrafen  
 Adresse Robert Jacobsens Vej 73, 2300 København S
 Antal lejligheder 87
 Størrelse 60-160 m2
 Pris pr. måned Endnu ikke fastsat

 

Du kan læse mere om lejeboligerne her.