Boliger i ny bydel i Silkeborg med inspiration fra New York (under opførelse)

Søtorvet i Silkeborg bliver en ny bydel med inspiration fra New York. Boligerne bygges på et hævet byrum, som giver udsigt over både natur, by og havn.

Silkeborg er en by, som formår at kombinere flot natur og et attraktivt erhvervsliv. Ikke mindst i Silkeborg midtby, hvor Søtorvet er under etablering. Søtorvet kommer til at bestå af en grøn bypark ovenpå et byggeri med hele 286 nye boliger. Bygningernes højde varierer fra 6-8 etager, og boligerne varierer i størrelser fra 60-160 m2.

Byggeriet og byparken er inspireret af New York High Line, og ejendommene bygges derfor på et hævet, offentligt tilgængeligt byrum, som giver flot udsigt over byen, havnen og naturen. Det er et byggeprojekt, som gør noget, der er ganske svært; at skabe plads til erhverv, mens livskvaliteten i byområdet styrkes ved at bringe naturen ind i bybilledet.

Du kan også besøge ejendommens hjemmeside www.soetorvet.dk. Her kan du også skrive dig op på venteliste til lejlighederne, hvor du vil modtage besked, når der er ny information om byggeriets fremdrift og åbent hus. 

Silkeborg, Søtorvet  
Adresse  Søtorvet, 8600 Silkeborg
Antal lejligheder  286
Størrelse  60-160 m2
Pris pr. måned  Endnu ikke fastsat