Få indflydelse i valggruppe B2 og B3

AP Pension er ejet af sine kunder, og alle kunder med en pensionsordning kan deltage i generalforsamlingen. Det er kun de delegerede, der har stemmeret. De vælges af kunderne og repræsenterer derfor kundernes interesser.

Sådan får du indflydelse

Du kan få indflydelse på, hvem der skal repræsentere dig som delegeret på dette års generalforsamling. Er du en del af valggruppe B2 eller B3, vælges delegerede til generalforsamlingen således:

  1. Opstilling af kandidater: Du kan stille op som kandidat, hvis du ønsker det.
  2. Valg af delegerede: Når kandidaterne er fundet, kan du stemme på den kandidat, du ønsker, skal være delegeret for valggruppe B2 eller B3, alt efter hvilken valggruppe du tilhører. Der vælges efter prioriteringsmetoden.
  3. Tildel din stemme: Du kan tildele din stemme til den delegerede i valggruppe B1, B2 eller B3, som du ønsker, skal repræsentere dine interesser. Hvis du selv er delegeret, skal du huske at tildele dig din egen stemme.

Du kan følge med på både denne side og i vores nyhedsbrev, hvor vi løbende informerer om valget af delegerede.

Overblik over valgprocessen

Hvem er med i valggruppe B2 og B3?

Arbejder du i en virksomhed med højst fire medarbejdere, indbetaler du privat til en pensionsopsparing, eller har du en pensionsopsparing, der ikke indbetales til (fripolice), er du en del af valggruppe B2.

Får du udbetalt pension eller løbende udbetaling ved sygdom er du en del af valggruppe B3. Dog er ægtefælle- og børnepensionister undtaget.

Læs mere om valgrupperne i valgregulativet

 

Læs vedtægter for Foreningen AP Pension f.m.b.a.