Generalforsamling

AP Pensions årlige generalforsamling, som skulle være holdt den 16. april 2020, udskydes på baggrund af den aktuelle situation med coronavirus/COVID-19.

Det skyldes, at regeringen den 17. marts iværksatte et forsamlingsforbud for forsamlinger på mere end 10 personer. Det gælder frem til den 30. marts 2020, men det er meget sandsynligt, at forbuddet vil blive forlænget. Samtidig har regeringen givet mulighed for at udskyde generalforsamlinger og indsendelse af årsrapporter, til otte uger efter forsamlingsforbuddet er ophævet.

Derfor har vi i AP Pension besluttet, at vi udskyder den planlagte generalforsamling, som ellers skulle være holdt den 16. april 2020.

Vi kan endnu ikke sige, hvornår generalforsamlingen vil finde sted, men denne side vil blive opdateret, når der er nyt om afholdelse af generalforsamlingen. Du kan også følge med på hjemmesiden generelt, som vi løbende opdaterer med nyt om, hvordan vi i AP Pension håndterer den aktuelle situation.

Udsættelsen påvirker ikke valget af delegerede

Udsættelsen af generalforsamlingen har ingen betydning for valget af delegerede – det fortsætter som hidtil. Valggruppe B2 og B3 kan stadig tildele deres stemmer til en delegeret frem til den 31. marts 2020.

Læs mere om valget af delegerede her

Værd at vide om generalforsamlingen i AP Pension

Alle kunder har ret til at deltage i generalforsamlingen, men det er kun de delegerede, der har stemmeret. De delegerede vælges af og blandt kunderne og repræsenterer kundernes interesser. Arbejdsgivere og medarbejdere vælger hver deres delegerede. Læs mere om valgprocessen her.

Det er de delegerede, der vælger bestyrelsen for Foreningen AP Pension. Læs mere om bestyrelsen her.

Vil du vide mere?