Nyt i Mobil AP: Sammenlign med andre som dig

Kunder, der har Mobil AP, får nu mulighed for at holde deres pensionsordning op mod gennemsnittet. I appen kan de blandt andet sammenligne indbetaling, opsparing og forsikringer med andre, der har samme køn og alder.

”Hvad gør andre?” Det spørgsmål møder AP Pensions rådgivere ofte, når de er i dialog med kunderne. Mange vil gerne sammenligne deres indbetaling, opsparing og forsikringer med gennemsnittet.

Den mulighed får de nu, når AP Pension lancerer en ny feature i Mobil AP. Siden Mobil AP gik i luften i sommeren 2016, har cirka 6.000 kunder downloadet appen. De kan nu holde deres pensionsordning op mod den gennemsnitlige kunde, der har samme køn og alder som dem selv.

Hvilke tal er med?

I appen kan kunderne fx se, om de sparer mere eller mindre op end andre med deres profil – og hvor de ligger i feltet, når det gælder størrelsen på deres opsparing, løn og dækninger ved død eller invaliditet.

Hvilke tal er med i app'en?

I beregningerne af gennemsnit indgår alene aktive kunder og deres policer i AP Pension. Hvis en kunde også har en pensionsordning i et andet selskab, er den ikke indregnet.

AP Pensions anbefalinger kan og vil i nogle tilfælde afvige fra gennemsnit. Den nye feature kan derfor ikke erstatte personlig rådgivning. Det er den enkelte kundes situation og økonomi, der afgør behovet for opsparing og forsikringer.

Send gerne spørgsmål og feedback

Kunder, der gerne vil i gang med Mobil AP, kan læse mere her. Hvis du eller dine kolleger har spørgsmål, feedback eller forslag til nye funktioner i Mobil AP, er I meget velkomne til at skrive til app@appension.dk.

Se også: Seks eksempler på typiske kunder

Læs også: Regn på pensionen i Mobil AP

 

 

Vil du vide mere?