AP Pension er Nordens bedste ejendomsinvestor

For andet år i træk modtager AP Pension prisen som Nordens bedste ejendomsinvestor. En aktiv strategi med en spredt portefølje, tidlig projektinvolvering og høje afkast er blandt forklaringerne bag hæderen.

På den globale ejendomsinvesteringskonference IPE Real Estate Global Conference & Awards blev AP Pension torsdag den 12. maj kåret som Nordens bedste investor på ejendomsområdet. Prisen gives blandt andet for en aktiv købs- og salgsstrategi og en spredt portefølje med både langsigtede og kortsigtede investeringer.

- Vi er meget stolte over at blive anerkendt for vores tilgang til ejendomsinvesteringer, og prisen ser vi som et skulderklap til vores strategiske linje på området, siger Peter Olsson, direktør i AP Ejendomme.

- En del af vores strategi er, at vi involverer os tidligt i byggeprojekter frem for at købe færdigudviklede grunde af developere. Det gør os i stand til at levere markant højere afkast, stadig med begrænset risiko – til glæde for vores kunder, fortsætter han.

Attraktivt ejendomsmarked

- Vi har valgt at skrue yderligere op for vores ejendomsinvesteringer, fordi det er et område, hvor vi lykkes med at skabe stabile afkast på et højt niveau. At aktierne for tiden svinger en del, og at de traditionelle obligationer stort set giver et nul-afkast, gør ejendomme til en endnu mere attraktiv investering, siger Peter Olsson.

Det er andet år i træk, at AP Pension kåres som bedste ejendomsinvestor i Norden. Sidste år modtog pensionsselskabet prisen for sine investeringer i landbruget. AP Pension har vundet prisen foran flere andre nordiske investorer, herunder også enkelte danske.

Fakta om prisen

  • Uddelt ved: IPE Real Estate Global Conference & Awards
  • Kategori: Best Investor from Nordic Countries
  • Tid og sted: 12. maj 2016 i Amsterdam

Det er 12. gang, at IPE Real Estate Global Conference and Awards uddeler priser til institutionelle investorer fra hele verden.

 

Vil du vide mere?